میلگرد اصفهان

شهر اصفهان به دلیل قطب بودن ان در ایران که به خاطر قرار گرفتن بزرگترین کارخانه های تولید اهن می باشد از دیر باز به عنوان اصلی ترین شهر اهن شناخته میشود.

وکلیه بارها از ذوب اهن و فولاد و کویر از ایران به سایر نقاط ایران ارسال می شود.

بهترین قیمت میلگرد اصفهان را از ما بخواهید.

میلگرد و کاربردهای آن

میلگرد در سازه های بتنی برای افزایش مقاومت بتن که دارای استانداردهای متفاوتی هستند استفاده می شود و هر استاندارد طبقه بندی و کاربرد خاص خود را دارد ، بنابراین در زمان خرید این محصول باید به میلگرد و کاربردهای آن توجه کرد.
نکته جالب دیگر این است که طبقه بندی معمول در ایران مطابق با استاندارد روسیه است. کاربرد اصلی میلگرد در قالب جبران مقاومت کششی کم و صاف شدن بتن است. لازم است نکاتی در مورد طبقه بندی میلگرد وکاربردهای آن بدانید تا هنگام خرید اطلاعات جامع تری داشته باشید.

میلگرد

انواع میلگرد و کاربردهای آن
میلگرد در طول ها و قطرهای مختلف وجود دارد. رایج ترین انواع میلگرد مورد استفاده در صنعت بتن میلگرد A2 و A3 می باشد که به شرح زیر طبقه بندی می شوند:

  • تقویت فولادی معمولی یا نرم بدون آج (A1)

میلگرد A1 یا میلگرد معمولی صاف و بدون آج است. میلگرد A1 با تنش جاری 2300 و فشار پارگی 3800  و تغییر شکل نسبی پلاستیک (هنگام پارگی) 25 درصد به میلگرد نرم معروف است. این نوع میلگرد در فرایندهای آهنگری ، تغییر شکل یا جوشکاری استفاده می شود و به میلگرد شکل پذیر معروف است.

  • میلگرد فولادی ساده (A2)

از انواع میلگرد و کاربردهای آن می توان به میلگرد  A2   اشاره کرد که دارای نوعی آج است که از ابتدا تا انتهای میلگرد به صورت مارپیچ ادامه می یابد. میلگرد A2 با فشار جاری 3000 و فشار پارگی 5000  و تغییر شکل نسبی پلاستیک یعنی به هنگام پارگی، 19 درصد تحت عنوان میلگرد نیمه خشک یا شکننده و نیمه نرم شناخته می شود و بنا بر این  موضوع برای جوشکاری توصیه نمی شود.
موارد استفاده از این نوع میلگرد فولادی می تواند مربوط به مراحل ساخت و ساز ، به ویژه قالب ها باشد.

  • میلگرد فولادی با آج پیچیده (A3)

از دیگر انواع میلگرد و کاربردهای آن است که آج به صورت صلیب ، هفت و هشت است. میلگرد A3 با فشار جاری 4000 و فشار پارگی 6000  و تغییر شکل نسبی پلاستیک (در زمان پارگی) 14 درصد به میلگرد خشک یا شکننده معروف است. عملیات جوشکاری به هیچ وجه روی آنها انجام نمی شود.
میلگرد A3 برای آهنگری و تغییر شکل های زیاد مناسب نیست ، اما از این نوع میلگرد می توان در طراحی فونداسیون استفاده کرد زیرا استحکام بالایی را فراهم می کند. از این میلگرد در عملیات عمرانی صنعتی و ساختمانی استفاده می شود که به صورت آج اتصال است.

نکته:
میلگردهای A2 و A3 از نظر ظاهری تقریباً یکسان هستند و با شکل آج میلگرد قابل تشخیص هستند. در میلگرد A3 ، آج ها متقاطع و در میلگرد A2 تک هستند. همچنین در میلگردهای A2 آج های موازی وجود دارد ، در حالیکه در میلگردهای A3 آجها هفت و هشت است.بهتر است این نکته در انواع میلگرد و کاربردهای آن برای شناخت آن ها به خاطر بسپارید.

  • میلگرد فولادی با آج کامپوزیت (A4)

میلگرد فولادی A4 دارای ظاهر آج داک است. بر اساس استاندارد ایران میلگردهای A4 شامل 520 و 500 دنده مرکب است.
کاربرد میلگرد فولادی A4 را می توان در طراحی و ساخت کلیه سازه های ساختمان و بتن مسلح به جز دیوارهای برشی خاص و قاب های خمشی ذکر کرد. این تولید میلگرد از هدر رفتن منابع ، سهولت طراحی و صرفه جویی در پروژه جلوگیری می کند.

میلگرد و کاربردهای آن در بتن:

در اعضای بتنی مسلح ، میلگرد دارای اشکال مختلف است و معمولاً در نقشه های سازه ای با دقت بیشتری ترسیم می شود.
1) میلگرد فولادی راستا: این فولاد برای ایجاد مقاومت کششی در بتن مورد استفاده قرار می گیرد و روی پی ساختمان بنا می شود.
2) طاق: این محصول در قالب بتنی برای کف سازه ها و پی ها ، به شکل شبکه افقی متصل به داخل قالب وجود دارد.
3) پین: این نوع از میلگرد و کاربردهای آن، مقاومت برشی محور را افزایش می دهد. استفاده از این آهن بین مقاطع طولی و شیارها باعث تقویت مفاصل می شود.
4) خاموت: قالبهای آهنی تقویت می شوند که به مقاومت در برابر نیروهای برشی و جلوگیری از ترکهای زیاد ستون ها کمک می کند. استفاده از این محصول برای جلوگیری از بیرون زدگی مقاطع طولی در اثر خم شدن قابل توجه است.
5) ادکا: قسمت زیرین آدکا وظیفه تحمل نیروی کششی ناشی از خم شدن را بر عهده دارد و قسمت شیب دار تحمل نیروی کششی ناشی از برش را بر عهده دارد.
7) رکاب: از رکاب برای ریختن بتن در دیوار جهت حفظ مقاطع عمودی و طولی استفاده می شود.

سخن آخر

در مورد میلگرد و کاربردهای آن ، نکته ای که باید در نظر داشت این است که آرماتور بایستی در بتن با همان خصوصیات مکانیکی و شیمیایی استاندارد تولید شده، استفاده شود. اگر اتفاق دیگری رخ دهد ، ویژگی های میلگرد به سادگی تغییر کرده و عملکرد مورد انتظار ما از میلگرد و همچنین ظرفیت باربری ساختمان را از دست خواهید داد.
با توجه به انواع میلگرد و کاربرهای آن، میلگرد باید در مکانی خشک و سرپوشیده بدون رطوبت و خاک نگهداری شود. برای جلوگیری از نفوذ رطوبت زمین به میلگرد ، آن را در ارتفاع مناسب از سطح زمین قرار می دهیم و همچنین قبل از استفاده از میلگرد ، سطح فلز باید با برس کشیدن و سایر روشهای مکانیکی از خاک و اکسیدها تمیز شود. لازم است با پاشیدن آب دمای آرماتور را کاهش دهید.